Liefde in pyjama

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de roman Liefde in pyjama van Sophia Jager. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Na het overlijden van haar vader blijven Elena en haar moeder achter met een grote schuldenlast, die hun leven overhoop heeft gehaald.

Dan trekken er nieuwe mensen in het huis naast hen in, een weduwnaar met zijn twee volwassen kinderen. Elena’s moeder kan het wel heel erg goed vinden met de man. Elena wil niets weten van de buren, al zeker niet van de oh zo perfecte buurjongen die opgehemeld wordt door iedereen. Ze is dan ook vastbesloten om hem te negeren, en wanneer de zoon des huizes er hetzelfde over lijkt te denken, komt haar dat prima uit.

Maar dat is buiten Elena’s moeder gerekend, die hen in de val lokt. Hoe kan een eerste ontmoeting tussen twee mensen in pyjama goed verlopen?

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Liefde in pyjama wordt uitgegeven door een imprint van Hamley Books. Wat is de naam van deze imprint?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 23 januari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Liefde in pyjama’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)