Alles wat je maar wenst

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de jeugd thriller Alles wat je maar wenst van Sandra J. Paul. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Simon zou een zorgeloze jongen moeten zijn, maar dat is hij niet. Zijn veel jongere broertje Noah werd geboren met een ernstige ziekte die hun levens beïnvloedt. Dan begint Simon nachtmerries te krijgen over een andere wereld waar een donker kasteel staat. Een stem lokt hem naar het kasteel, maar telkens ontwaakt hij op tijd. Wanneer Noah snel achteruitgaat en de artsen niets meer voor hem kunnen doen, ontdekt Simon dat zijn dromen leiden naar de wereld van een duistere magiër. En hij is misschien wel de enige die Noah nog kan redden.

Over de auteur
Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken, paranormale Young Adult en psychologische thrillers. Zij debuteerde in 2015 met de paranormale Young Adult-reeks ‘Het Eiland’ Sandra schrijft en publiceert ook Engelstalige boeken onder het pseudoniem Joanne Carlton. Sandra is samen met haar partner Cathy de oprichter en eigenaar van Hamley Books. Zij is daarnaast ook de uitgever.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Alles wat je maar wenst”?
  • 2. Hoeveel sterren kreeg dit boek?
  • 3. Voor wie is dit boek minder geschikt volgens onze recensent?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 25 januari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Alles wat je maar wenst’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)