De Beenderband

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult De Beenderband van Rani de Vadder. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
“HET IS TIJD OM DE MASKERS AF TE ZETTEN. IN DEZE WERELD VAN VUUR EN VERRAAD IS ER GEEN PLEK VOOR LEUGENS.” Zaya, de uit de gratie gevallen gifgenoot, en Asper, de beenderbezweerder zonder beenderband, zitten nog steeds opgesloten in het Gifpaleis. Het lijkt een onmogelijke taak om aan de gifgenoten te ontsnappen, die er klaar voor zijn om de beenderbezweerders genadeloos op te jagen. Met moeite klampen beide gevangenen zich vast aan hun laatste sprankje hoop – Vogel. Maar is hun vreemde bondgenootschap wel sterk genoeg om deze beproevingen te doorstaan? Ondertussen werkt Saran zijn snode plannen verder uit. Na de dood van Cora zit er voor hem niets anders op dan zijn reis in het duister verder te zetten. Om de waarheid over Aurea aan het licht te brengen, deinst Saran nergens meer voor terug.

Over de auteur
Rani De Vadder is studente Toegepaste Taalkunde Chinees en Engels aan de Universiteit Antwerpen. Ze heeft jarenlang kortverhalen en gedichten op Wattpad gepubliceerd. In haar vrije tijd houdt ze van lezen, schrijven, schilderen en lange boswandelingen maken. Ook heeft ze een grote voorliefde voor dieren, met name voor de kat die zowat elke dag langskomt voor knuffels. Haar eerste boekje schreef ze toen ze 10 jaar oud was. Hiermee behaalde ze een plekje in een lokale krant. Later werkte ze vooral aan verhalen achter de schermen en op Wattpad, waarbij ze een aantal finaleplekken en eervolle vermeldingen wist te veroveren op schrijfwedstrijden. Toxine, een Young Adult fantasy, is haar debuut bij Uitgeverij Hamley Books.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoeveel volgers heeft Rani De Vadder op Wattpad? (Tip; check de website van Hamley Books)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 februari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De Beenderband’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)