Naar het licht

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult Naar het licht van Nina Verheij. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Waarom leef ik nog wel en zij niet? Sinds de dood van haar ouders en broer wordt Jo achtervolgd door schuldgevoelens. Al bijna acht jaar is ze ervan overtuigd dat ze meer had kunnen doen om hun levens te redden. Wanneer ze voor het eerst terug is in haar geboorteland besluit ze dat het tijd is voor een nieuw begin. Ze is de allesoverheersende haat in haar hart zat. Slechts één missie kan verlossing brengen: ze gaat vóór haar achttiende verjaardag rechtzetten wat haar als kind niet lukte.

Over de auteur
Nina Verheij (1984) is een Nederlandse auteur met een zwak voor poffertjes en haar kat Emmy. Ze is nog net geboren in Amsterdam, maar verhuisde als 6 weken oud hummeltje met wieg en al naar Hillegom in de bollenstreek.
Haar eerste iets serieuzere schrijfinspanning als kind was een verhaal over katjes die uit een cake geboren werden. Dat creatieve meesterwerk heeft nog een aantal jaren in de bibliotheek van haar basisschool gelegen, nadat ze het hen cadeau had gedaan toen ze klaar was met groep 8.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las Blinde wraak van Nina Verheij?
  • 2. Hoe weet Verheij de puzzelstukjes in Blinde wraak aan elkaar te linken? (Tip; lees hier de recensie)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 8 februari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Naar het licht’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)