Verknipt

Op 14 februari verschijnt bij uitgeverij De Fontein de thriller Verknipt van Eveline Karman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wanneer Emma Doyle een ketting vindt op de plek waar haar broer zich van het leven benam, gaat ze op zoek naar de herkomst ervan. Maar er zijn mensen die de zoektocht koste wat kost willen tegengaan…

Emma Doyle worstelt al jaren met de dood van haar broer Arvid met wie ze een intense band had. Het verdriet deed haar vluchten in drank maar inmiddels is ze, met hulp van een therapeut al weer geruime tijd clean. De vondst van een ketting, op de plek waar haar broer zich van het leven benam, zet een zoektocht in gang naar wat er wérkelijk gebeurde op die noodlottige dag in de schuur achter de boerderij van haar ouders. Het lijkt erop dat er mensen zijn die het verleden liever begraven laten. Mensen die tot het uiterste gaan om Emma ervan te weerhouden de waarheid boven tafel te krijgen. En welke rol speelt haar vader Jonathan eigenlijk in dit verhaal…?

Over de auteur
Eveline Karman (1970) is schrijfster en columniste. Haar interviews, korte verhalen en reportages staan in tijdschriften als LINDA., Margriet, Glamour, Grazia en VROUW (Telegraaf).  Ze publiceerde op de landelijke nieuwssite FOK! en schrijft sinds 2017 een wekelijkse column in weekblad Vriendin over haar leven in Frankrijk. Daarnaast werkt zij als journaliste op freelancebasis voor diverse landelijke magazines en breidt zij haar portfolio uit met korte verhalen. Haar eerste fictieverhaal stond in 2013 in de verhalenbundel ‘Overgave’. Eén jaar later debuteerde zij met ‘Verstrikt’ dat werd uitgeven door De Fontein. Er werden 15.000 exemplaren van verkocht.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de lievelingsboekwinkel van Eveline Karman? (Tip; check haar website hier)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 14 februari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verknipt’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)