Tot de dood ons scheidt

Op 15 februari verschijnt bij uitgeverij A.W. Bruna de thriller Tot de dood ons scheidt van Alice Feeney. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Elk stel kent wel leugentjes om bestwil, maar wat als de waarheid levensgevaarlijk is?

Tien jaar huwelijk.
Tien jaar geheimen.
Een jubileum dat ze nooit meer zullen vergeten…

Adam en Amelia zitten in een flinke huwelijkscrisis. Als ze een weekendje in de Schotse Hooglanden winnen, zien ze een kans om nader tot elkaar te komen.
Elk jaar op hun trouwdag geven ze elkaar een nostalgisch cadeau – en elk jaar schrijft Amelia een brief aan Adam, die ze hem nooit laat lezen. Tot nu. Ze weten allebei dat dit weekend hun huwelijk kan maken of breken. Maar ze hebben de reis niet zomaar gewonnen. Een van hen liegt, en er is bovendien iemand die hun geen ‘eind goed al goed’ gunt…

Over de auteur
Alice Feeney is schrijver en journalist. Ze werkte 15 jaar bij de BBC als verslaggever, nieuwsredacteur, en producer. Ze woonde in Londen en Sydney, maar heeft zich nu gesetteld op het platteland in Surrey. Soms lieg ik is haar thrillerdebuut.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Hij en zij” van Alice Feeney?
  • 2. Wie is de vertaler van “Tot de dood ons scheidt”?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 16 februari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Tot de dood ons scheidt’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)