Vriespunt

Op 21 februari 2023 verschijnt bij uitgeverij De Geus de thriller Vriespunt van Anne Dahl. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (paperback of ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Na een koude winter in Zweden onthult het voorjaar het ene lijk na het andere. Sam Berger, Molly Blom en Deer, hun contact bij de politie, vermoeden een verband tussen de verschillende doden. En erger nog: de winter mag dan wel voorbij zijn, het moorden is dat waarschijnlijk niet. Kunnen Sam, Molly en Deer de moordenaar nog tegenhouden, of is de waarheid nog gruwelijker dan ze ooit hadden kunnen denken?

Over de auteur
Arne Dahl is een gevierd auteur en criticus. Van zijn veelgeprezen misdaadserie werden wereldwijd meer dan één miljoen exemplaren verkocht. De auteur ontving hiervoor de prestigieuze Deutscher Krimi Preis 2005 en de Deense Palle Rosenkrantz Prize 2004. Arne Dahl is de enige auteur die beide prijzen in ontvangst mocht nemen. Bij De Geus verschenen tot nu toe Kentucky Killer, Misterioso, Schijnoffer, Europa Blues, Bijbelse wateren, Midzomernachtdroom en Requiem. Op bol.com vind je alle boeken van Arne Dahl, waaronder het nieuwste boek van Arne Dahl.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Vriespunt

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las Achterland van Arne Dahl?
  • 2. Met welke woorden beschrijft de recensent van Achterland de manier van schrijven?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 20 februari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Vriespunt’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens! Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)