Kluizenaar

Op 20 februari 2023 verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de thriller Kluizenaar van Terrence Lauerhohn. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Hoe sterk is het geweten? Twee mensen in een verder verlaten dorp. Hij verbergt een beest in hem, zij hoort stemmen die haar bevelen. Allebei verafschuwen ze geweld. Allebei zijn ze echter bereid grenzen te overschrijden om zichzelf te kunnen zijn en te blijven. Hun paden kruisen elkaar op het tijdstip dat hij zijn innerlijke beest niet langer beteugelt. Een hevige, soms hallucinante jacht op elkaar is het gevolg.

Over de auteur
Terrence Lauerhohn De pen is zijn penseel, zijn streken bestaan uit woorden. Maak kennis met Terrence lauerhohn Auteur van Spannende Boeken Terrence Lauerhohn is geboren in 1960 te Brabant. Tegenwoordig heeft hij zijn thuis gevonden in Rilland (Zeeland). Op 51jarige leeftijd heeft hij zijn schrijftalent ontdenkt en weet sindsdien heel wat lezers in de ban te houden met zijn donkere horrorverhalen en thrillers. Hij heeft sindsdien ook meegedaan met verschillende schrijfwedstrijden, dit telkens met heel goede resultaten. Zijn verhalen werden al in verfschillende genre-magazines gepubliceerd, waarvan verschillende zelfs in de USA! Terrence houdt zich het liefst niet aan een bepaald genre binnen de verbeeldingsliteratuur, zodat zijn grenzeloze fantasie alle richtingen van het onwerkelijke kan inslaan.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welk dorp heeft model gestaan voor het dorp in “Kluizenaar“? (Tip: lees hier meer over Lauerhohn)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 24 februari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Kluizenaar’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)