Zonder angst

Op 19 januari verscheen bij uitgeverij De Crime Compagnie de thriller Zonder angst van Inge van Prooijen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 ePubs verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Cleo runt als kunstzinnig therapeut haar eigen praktijk genaamd Monsters onder mijn bed. Ze helpt cliënten van angsten af. Als de jonge studente Julia in een sessie laat doorschemeren dat ze in de gaten gehouden wordt, vraagt Cleo zich af of alle angsten van het meisje wel ingebeeld zijn. Het ontmaskeren van Julia’s stalker wordt steeds meer een obsessie voor Cleo. Hoe ver mag je als therapeut gaan om te helpen?

Over de auteur
Inge van Prooijen (1988) woont met haar vriend Bob en zoontje Dice in het centrum van Den Haag. Vanaf het moment dat ze kon lezen verslond ze boeken: haar liefde voor schrijven ontstond niet veel later. In 2017 bracht ze een non-fictie boek uit, maar haar hart ligt bij het schrijven van fictie. Na tien jaar in de psychiatrie en verslavingszorg te hebben gewerkt, werkt ze nu als POH-GGZ in een huisartsenpraktijk. Naast thrillers schrijft Inge ook feelgoodverhalen voor De Verhalenfabriek.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Zonder angst

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat vindt Inge van Prooijen een stuk spannender dan het loslaten van haar eerste boek? Tip: lees hier het interview met Inge van Prooijen

Stuur je antwoord via een e-mail voor 26 februari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Zonder angst’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂
Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)