Wetteloos

Op 28 februari verschijnt bij uitgeverij Volt de thriller Wetteloos van Line Holm & Stine Bolther. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wat gebeurt er met een land als de politie machteloos is?

In Jutland wordt het skelet van een jonge vrouw gevonden. Het is duidelijk dat ze decennia geleden is doodgeschoten, maar haar identiteit is niet te achterhalen. De overbelaste lokale politie stuurt de zaak naar politiehistorica Maria Just, in de hoop dat zij het raadsel kan oplossen.

Ondertussen wordt in Kopenhagen de chef Moordzaken aangereden en er zijn aanwijzingen dat het om een aanslag gaat. Mikael Dirk krijgt de taak om het onderzoek te leiden, terwijl zijn partner Frederik Dahlin worstelt met de mentale nasleep van een schietpartij. Daarnaast besluiten honderden agenten zich ziek te melden en ontslag te nemen uit ontevredenheid over de arbeidsomstandigheden. Dat leidt al snel tot onrust en rellen, waardoor Denemarken in een staat van wetteloosheid en angst wordt geworpen. Ineens rust daardoor niet alleen het onderzoek, maar ook de nationale veiligheid op Mikaels schouders…

Over de auteurs
Line Holm is onderzoeksjournalist. Ze werd genomineerdvoor de Cavlingprisen, de meest prestigieuze Deense prijs voor journalistiek en heeft twee journalistieke boeken geschreven.

Stine Bolther is journalist, schrijver en televisiepresentator en werkte ruim achttien jaar als juridisch en misdaadverslaggever. Ze heeft negen boeken geschreven, waaronder verschillende true-crimebestsellers.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Door wie is “Wetteloos” vertaald naar het Nederlands?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 28 februari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Wetteloos’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)