Wereld van wanhoop

Op 28 februari verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult Wereld van Wanoop van Inge Sleegers. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (hardcover) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De stad Atlantis is bevrijd. Alene ’s eerste wapenfeit als nieuwe President is het afschaffen van het verplichte examen voor meisjes. Helaas moet een andere groep jongeren dat bekopen. Alle jongens vanaf veertien jaar krijgen een oproepingsbrief. Ze moeten de stadsmuren bewaken, een levensgevaarlijke taak. Pikt de bevolking deze nieuwe regels? Nimue doet er alles aan om Alene’s plannen een halt toe te roepen. Tegelijk zoekt ze antwoorden op haar eigen vragen. Tot overmaat van ramp dient een natuurramp zich aan. Zal de stad standhouden nu een zandstorm met grote snelheid nadert? En wie is die mysterieuze vreemdeling die de verhoudingen in Atlantis op hun grondvesten doet daveren?

Over de auteur
Inge Sleegers is de auteur van de paranormale YA ‘De kilte van een zomernacht’.
Verder is ze een fervent schrijver van kortverhalen. In 2018 was ze bij de winnaars van de jaarlijkse schrijfwedstijd van Schrijverspunt.nl en de dialoogwedstrijd ‘Pennen met mosterd’. 
In haar schrijfsels vind je vaak maatschappij-kritische thema’s terug. 
Bij Hamley Books debuteert ze als Young Adult auteur, ook weer met een maatschappijkritisch onderwerp.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Waar houdt Inge zich naast het schrijven nog meer mee bezig?
  • 2. Wat is het beste boek dat Inge Sleegers ooit las? (Tip: lees hier meer over Inge Sleegers)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 1 maart 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Wereld van wanhoop’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂
Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)