Betrapt

Op 11 februari verscheen bij uitgeverij Godijn Publishing de Young Adult Betrapt van Mireille Wijnker. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een halfjaar na het overlijden van haar broertje gaat de achttienjarige Evi als au pair werken bij een Nederlands gezin in Frankrijk. Al snel merkt ze dat vader Tom erg geheimzinnig doet. Waarom sluit hij zich tot diep in de nacht op in zijn werkkamer? Heeft hij iets te verbergen? En waarom is hij altijd zo boos? Evi is vastbesloten om te ontdekken wat er aan de hand is, maar dat gaat niet zomaar. Tom houdt haar scherp in de gaten en doet er alles aan om te voorkomen dat ze zijn geheim ontdekt. Met hulp van de knappe buurjongen Cédric komt Evi achter de verschrikkelijke waarheid. En die blijkt meer met haar te maken te hebben dan ze ooit kon vermoeden … Betrapt is het spannende debuut van YA-auteur Mireille Wijnker-van Gaans (1985).

Over de auteur
Mireille Wijnker (1985) heeft als klein meisje één droom: schrijfster worden. Al sinds de basisschool doet zij niets anders dan verhalen schrijven, maar nooit eerder kwam het tot een ‘echt’ boek. Tot nu. Mireille is trotse deelnemer van het project BOEK10|2023.

Mireille woont in het Noord-Hollandse Obdam samen met haar man Theo, kinderen Daley en Yuna en kater Chef. Naast een passie voor de Nederlandse taal, heeft zij ook een liefde voor Frankrijk en de Franse taal. Als ze niet schrijft, is Mireille te vinden in de sportschool, het theater, of als quizzer in een televisiestudio. En voor échte ontspanning is zij het liefst verzonken in een thriller: in de vorm van een boek, óf een Netflix-serie.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Mireille werkt als contentspecialist bij een uitvoeringsorganisatie in Amsterdam, waar zij de interne communicatie verzorgt. Waar haalt Mireille het meeste werkplezier uit? (Tip: check de site van Godijn Publishing)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 9 maart 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Betrapt’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)