Niet mijn schuld

Op 16 maart 2023 verschijnt bij uitgeverij Volt de thriller Niet mijn schuld van Victoria Selman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (paperback of ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Hoe kon je niet doorhebben dat hij een moordenaar was?
Sophie is in shock: op haar deurmat ligt een envelop die is verstuurd vanuit Battlemouth Prison. De afzender? Matty Melgren, ook bekend als ‘de Schaduw’, een seriemoordenaar die twintig jaar geleden Noord-Londen terroriseerde en meerdere jonge vrouwen vermoordde. Maar dat is niet hoe ze Matty kent.
Ze kent hem doordat hij in die periode een relatie had met haar moeder en hij als een vader voor haar was. Ze kent hem als de man die met haar speelde, die haar aan het lachen maakte en van wie ze zielsveel hield. Tot hij werd opgepakt en Sophie en haar moeder radeloos achterbleven, met talloze vragen, twijfels en schuldgevoelens.
En nu zoekt hij weer contact: hij wil haar zien. Dat betekent dat ze misschien eindelijk antwoord kan krijgen op de vragen waar ze al decennia mee rondloopt. Maar is ze er wel klaar voor om de waarheid te kennen?

Over de auteur
Victoria Selman heeft diploma’s in profiling en criminele psychologie en is journalist en auteur. Eerder schreef ze meerdere succesvolle politiethrillers; haar debuut werd een Amazon #1-bestseller en stond op de shortlist van de CWA Short Dagger Award. Niet mijn schuld werd direct na verschijnen een Sunday Times-bestseller.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Niet mijn schuld

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Het boek is geïnspireerd op een aantal seriemoordenaarszaken. Noem drie seriemoordenaars waarvan je tijdens het lezen psychologische of gedragskenmerken kunt herkennen. (Tip: lees het eerste hoofdstuk)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 16 maart 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Niet mijn schuld’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂
Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)