Niet mijn droom

Onlangs verscheen bij uitgeverij De Crime Compagnie de thriller Niet mijn droom van Eva Nagelkerke. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 ePubs verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Kim en Rutger doen waar anderen alleen van dromen: ze gaan met hun dochter Peru een halfjaar zeilen in de Caraïben. Maar het is niet alleen zon, zee en zuidenwind. Het is ook 24/7 niet aan elkaar kunnen ontsnappen, en dat zorgt al snel voor spanningen binnen het gezin. Dan slaat tijdens een zwarte nacht op zee het noodlot toe. Vanaf dat moment is ruzie geen optie meer. Ze hebben elkaar nodig. Om te overleven.

Over de auteur
Eva Nagelkerke is de schrijversnaam van de zussen Alexandra en Victoria Nagelkerke. Ze schrijven psychologische thrillers vol onderhuidse spanning en levensechte personages. Hun thrillers Stille wateren en De perfecte engel werden echte publiekslievelingen en stonden op de shortlist voor de Hebban Thriller Prijs.

Eerder verschenen onder de naam Eva Monté de thrillers Te koop en Zwaartekracht bij De Crime Compagnie. Binnenkort verschijnt onder de naam Eva Nagelkerke het spannende korte verhaal Een zee van tijd bij De Verhalenfabriek, en in februari 2023 komt de ijzingwekkende thriller Niet mijn droom uit bij De Crime Compagnie

Lees hier het eerste hoofdstuk van Niet mijn droom

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe noemt Kim’s vader haar altijd, waar ze zich met haar 8 jaar te groot voor voelt?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 maart 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘droom’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂
Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)