Overboord

Onlangs verscheen bij Xander Uitgevers de thriller Overboord van Charlotte Link . In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Vlak voor de ruige Schotse kust zinkt de zeilboot van Nathan en Livia. Ze slagen erin om in het holst van de nacht naar de kust van het eiland Skye te zwemmen, waar ze worden opgevangen in het vakantiehuis van Virginia en Frederic.

De sfeer slaat al snel om als Virginia en Nathan een riskante affaire beginnen. Hun relatie wordt niet lang daarna op scherp gezet als Virginia’s dochtertje spoorloos verdwijnt. Een zenuwslopende race tegen de klok begint. Wie is er te vertrouwen? En zal Virginia haar dochtertje ooit nog terugzien?

Over de auteur
Charlotte Link (1963) is geboren in Frankfurt, Duitsland. Ze is de dochter van de Duitse schrijver en jousnalist Almuth Link en is een van de meest succesvolle Duitse auteurs op het moment. In Duitsland zijn al meer dan 24 miljoen boeken van haar verkocht! Op 16-jarige leeftijd schreef Charlotte Link haar eerste roman, ‘Die schöne Helena’, die op haar negentiende werd uitgeven. Link schrijft zowel moderne romans als psychologische thrillers en is in Nederland vooral bekend van haar detectives.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Overboord.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke waarschuwing zou er volgens de uitgeverij op de boeken van Link moeten staan?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 19 maart 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Overboord’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)