Op 14 april verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult Unlikable van Lotte van den Noort. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Unlikable

Het verhaal
Victoriaans Londen, 1889
Jack the Ripper was pas het begin. Londen wordt momenteel geteisterd door een nieuwe, nog gruwelijkere ripper. Junior R laat lijken achter alsof het broodkruimels zijn en lijkt geen duidelijk motief te hebben voor zijn kwaadaardige bedoelingen.

Eleonora Prime verhuist tijdelijk van haar geliefde Canterbury naar Kennington, zodat haar vader de renovaties aan het huis ongestoord door kan laten gaan. Fijn vindt Eleonora dat echter niet, want nu woont ze onder één dak met de man die haar leven vanaf hun eerste ontmoeting al zuur probeert te maken: de onweerstaanbare architect, Felix Clifton. Felix wil niets van Eleonora weten en dat laat hij ook duidelijk merken, maar als je samen in een huis woont, dan is elkaar vermijden bijna onmogelijk. Ondertussen gaan de moorden in Londen van kwaad naar erger. Het wordt sterk afgeraden om vrouwen en kinderen nog langer de straat op te laten gaan. Wanneer Eleonora onbewust oog in oog met Junior R komt te staan, beseft ze nog niet dat vanaf dat punt de bloeddorstige moordenaar alleen nog maar oog voor haar zal hebben.

Over de auteur
Lotte van den Noort (1995) is een Nederlandse auteur, geboren in de Brabantse gemeente Helmond. Sinds het moment dat ze wist om te gaan met pen en papier, schreef Lotte al veel korte verhalen in notitieboekjes, die ze dan vol trots en enthousiasme voordroeg aan de klas. Haar docent vertelde haar toen al dat hij vertrouwen in haar had.
Lottes passie ligt bij historische verhalen. Haar moeder vertelde haar al dat ze een ‘oude ziel’ heeft. Soms denkt Lotte zelf ook dat ze in de verkeerde tijd is geboren. Verhalen die zich afspelen in het verleden vindt ze namelijk erg interessant en aangrijpend.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke hobby heeft Lotte van den Noort nog meer naast schrijven en vormgeven?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 15 april 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Unlikable’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Unlikable

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)