Zo veel leugens

Op 13 april verschijnt bij uitgeverij Volt de thriller Zo veel leugens van Adele Sparks. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (1x paperback en 1x ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Hun huwelijk is een toonbeeld van geluk.
Behalve dat het van leugens aan elkaar hangt.
Daisy en Simon hebben een geweldig leven. Ze zijn al zestien jaar getrouwd en hebben een schattig zesjarig dochtertje, Millie, waar ze zielsveel van houden.
Oké, misschien gaat het nu even iets minder omdat ze Millie wel een broertje of zusje hadden willen geven en dat tot nu toe niet is gelukt, maar dat kan de beste gebeuren.
En goed, misschien drinkt Simon soms iets te veel, maar iedereen blaast op zijn eigen manier stoom af, toch?
En ja, misschien heeft Daisy Simon niet altijd de waarheid verteld, en andersom, maar wie is er nou altijd honderd procent eerlijk?
Er is alleen een klein verschil tussen een leugentje om bestwil en een web van leugens. En het probleem met een web is dat je erin verstrikt kunt raken en er mogelijk nooit meer uit komt. Of in ieder geval niet als de persoon die je ooit was.

Over de auteur
Adele Parks studeerde Engelse taal en literatuur aan de University of Leicester. Ze debuteerde in 2000 met Playing Away, in Nederland uitgegeven als Uitgespeeld. In de UK werden meer dan twee miljoen exemplaren van haar romans verkocht en de boeken werden in meer dan vijfentwintig landen vertaald. Adele schrijft ook artikelen voor nationale bladen en kranten en verschijnt regelmatig in de media om over haar werk te vertellen.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Zo veel leugens.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Op welke datum start het boek?
  • 2. Wat is de geboorteplaats van Adele Sparks? (Tip: lees check haar website hier)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 april 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Zo veel leugens’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)