Alsof ik nooit heb bestaan

Op 21 april verschijnt bij uitgeverij LetterRijn de thriller Alsof ik nooit heb bestaan van Johnny Bollé. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (1x paperback en 1x ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Na een gevangenisstraf van twintig jaar komt Gabriel vrij en probeert hij opnieuw te integreren in de maatschappij.
Het verleden heeft hij nooit kunnen loslaten. Na zijn vrijlating heeft hij een bijzondere interesse in het leven van Olivia en haar gezin. Zij was niet alleen zijn beste vriendin, zij is ook degene die ervoor zorgde dat Gabriel werd veroordeeld voor moord met voorbedachten rade. Wanneer hun jongste dochter spoorloos verdwijnt, zijn Olivia en haar man radeloos. In een brief eist de mysterieuze Wolf de ontvoering op, Olivia is ervan overtuigd dat Gabriel de schuldige is.
Is Gabriel werkelijk uit op wraak of is er meer aan de hand?

Over de auteur
Johnny Bollé is schrijver van korte verhalen en thrillers. Hij studeerde af als paramedicus aan de Hogeschool van Antwerpen. De sportieve Antwerpenaar maakte een carrièreswitch en maakte van zijn hobby zijn beroep. Hij werd personal trainer en groepslesgever, een beroep dat hij nog steeds vol enthousiasme uitoefent. Schrijven is al sinds zijn jeugd zijn grote passie. Wanneer hij onderweg is, heeft hij steeds zijn notitieboekje bij de hand om nieuwe ideeën te noteren. Net zoals sporten zijn lezen en schrijven voor hem een uitlaatklep waardoor hij tot rust komt. Het grootste gedeelte van zijn vrije tijd besteedt hij dan ook achter zijn moderne schrijftafel: de computer.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Op welke leeftijd maakte Johnny Bollé een carriereswitch?
  • 2. Welk boek van Johnny Bollé werd verkozen tot één van de 20 beste boeken van 2019?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 21 april 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Alsof ik nooit heb bestaan’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)