Cocaïne

Op 25 april verschijnt bij uitgeverij Volt de thriller Cocaïne van Pascal Engman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (1x paperback en 1x ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
In een buitenwijk van Stockholm wordt midden op straat iemand doodgeschoten. Het blijkt de zoveelste escalatie in een verhitte oorlog tussen twee rivaliserende bendes. De inwoners van de wijk zijn uit angst voor hun leven keer op keer genoodzaakt om een oogje dicht te knijpen voor de gruweldaden en niets tegen de politie te zeggen, maar er is een grens aan hoeveel een persoon kan verdragen.
Rechercheur Vanessa Frank wordt op het moordonderzoek gezet en komt zo in de gewelddadige wereld van bendes en cocaïnehandel terecht. Tegelijkertijd probeert ze te wennen aan haar rol als pleegmoeder van Celine, maar die nieuwe situatie zal uiteindelijk de grootste uitdaging voor haar onderzoek blijken.
Cocaïne is het vierde, los te lezen deel in de bloedstollende serie rondom Vanessa Frank.

Over de auteur
Pascal Engman is journalist en een van de succesvolste Scandinavischethrillerauteurs van zijn generatie. In 2018 verscheen zijn debuut Patriotten, waarvan de televisierechten zijn verkocht aan een groot productiebedrijf in de VS. Zijn waanzinnig populaire serie rondom Vanessa Frank verschijnt inmiddels in twintig landen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Waar (welk land) schreef Pascal Engman zijn debuutthriller?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 23 april 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Cocaïne’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)