Op 15 april verscheen bij uitgeverij Godijn Publishing de thriller Spanningsboog van Lonneke Kossen-Groot. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Spanningsboog

Over Spanningsboog
Gespannen als een boog zit Floor achter het stuur. Klaar om haar door geweld gedomineerde leven voorgoed te verlaten. Er kan niets meer misgaan. Nog een keer kijkt ze door de pikdonkere nacht naar haar appartement. De pees spant zich opnieuw. Het slaapkamerlicht brand, Rudy is wakker. What the fuck!

Sinds de verdwijning van haar broer Thomas is haar leven een hel. Niet alleen blijft ze achter met duizenden vragen, ook verandert haar grote liefde Rudy in een monster. Floor is ervan overtuigd dat hij meer weet over Thomas’ verdwijning, maar als ze ernaar vraagt krijgt ze klappen in plaats van antwoorden. Dan vraagt ze het Thomas zelf.
“Opnieuw schudt hij aan het levenloze lichaam en kijken de blauwe ogen dof, dwars door hem heen.”

Over de auteur
Lonneke Kossen-Groot (1975) is een buitenmens, zodra het weer het toelaat, gaat ze naar buiten om te ontbijten in de zon of te wandelen met de hond.
Hoe heeft ze naast haar werk als assistent makelaar, haar gezin en al die buitenactiviteiten ook nog tijd om te schrijven? Tsja, dat weet ze zelf eigenlijk ook niet. Wat ze wel weet, is dat het een grote passie van haar is. Als kind schreef ze hele schriften vol met verhalen die ze zelf illustreerde met mooie tekeningen, hielp ze mee aan de schoolkrant en was ze altijd wel te porren m ergens een stukje voor te schrijven.
Schrijven is voor haar net zoiets als lezen. Als je een goed boek leest, kun je helemaal opgaan in het verhaal. Voor haar werkt dat ook zo als ze schrijft, even verdwijnen uit de echte wereld. Met als groot verschil dat ze zelf mag bepalen wat er, in haar zelf gecreëerde wereld, gebeurt.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Lonneke schreef eerder een novelle die samen met een novelle van andere auteur in één bundel werd uitgegeven. Hoe heet de 2-in-1 bundel en wat is de naam van de andere auteur (voor- en achternaam) (Tip: klik hier voor meer info)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 29 april 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Spanningsboog’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)