Het penthouse

Op 25 april verschijnt bij uitgeverij Blossom Books de Young Adult Het penthouse van Lotte Boot. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Er zijn een heleboel middelbarescholieren die graag willen lezen, maar schrikken van een dik boek. Speciaal voor deze lezers komen wij met korte, toegankelijk geschreven novelles: de Blossom Books Shorties.
In de spannende thriller ‘Het penthouse’ gaat June op zoek naar haar vriendin Roxy die twee jaar geleden verdween. Men gaat ervan uit dat ze dood is, maar June heeft dat nooit geloofd. Als ze op een dag een mysterieus appje krijgt en een recente foto van Roxy, belandt ze halsoverkop in een wereld waarvan een extravagant penthouse nog maar het begin is. Voor ze het weet wordt ze versuft wakker in een privéjet die boven Amerika vliegt. Ze wilde toch weten waar Roxy was? Dan moet ze daar wel wat voor over hebben…

Over de auteur
Lotte Boot (1976) is schrijver en werkt als eindredacteur en hoofdredacteur. Ook geeft ze schrijftrainingen. Ze studeerde journalistiek in Utrecht, schreef voor tijdschriften en kranten en was onder andere correspondent in de Verenigde Staten.
Sinds de publicatie van haar eerste young adult-boek Smiley geeft ze met veel plezier lezingen aan middelbarescholieren, vooral op het vmbo. Ze heeft het met hen ook over maatschappelijke thema’s zoals migratie, groepsdruk en jeugdcriminaliteit.
Lotte schrijft het liefst verhalen die spannend, aangrijpend én maatschappelijk relevant zijn. Ook Het penthouse speelt zich af in een verborgen wereld die je uit het nieuws kent. De journalist in haar is wat dat betreft nooit ver weg, maar ze geniet inmiddels volop van de vrijheid die het schrijven van fictie haar biedt. Koning zijn in je eigen universum, dat is wat het schrijven van boeken voor haar betekent.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Het penthouse.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • “Het penthouse” is onderdeel van de Blossom Books Shorties, wat maakt deze Shortie bijzonder? (Tip: klik hier voor meer info)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 1 mei 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het penthouse’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)