Perfecte wraak

Onlangs verscheen bij uitgeverij Ambo|Anthos de thriller Perfecte wraak van Helen Fields. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (ePub of paperback) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Edinburgh is in de greep van de grootste dreiging tot nog toe: een ogenschijnlijk zelfstandig opererende crimineel die met ingenieuze bommen aanslagen pleegt. Op meerdere plekken in de stad vallen slachtoffers, niemand lijkt veilig. Ava Turner en Luc Callanach zijn er inmiddels aan gewend om op dagelijkse basis met de dood om te gaan. Maar dan wordt duidelijk dat elke bom bedoeld is als een valstrik voor hen en dat de aanslagpleger het dus op hen gemunt heeft. De kans dat ze zelf zullen omkomen wordt steeds groter. Het dodental loopt verder op en de werkwijze van de dader wordt almaar gruwelijker. Luc en Ava moeten ontdekken wie de aanslagen pleegt, voordat ze zelf slachtoffer worden…

Over de auteur
Helen Fields studeerde rechten en werkte daarna meer dan tien jaar als advocaat in Londen. Tegenwoordig runt ze samen met haar echtgenoot een filmproductiemaatschappij, waar ze als scenarioschrijver en producer werkzaam is. Ze woont met haar gezin in Los Angeles. Perfecte resten is het eerste deel van een verslavende serie, met in de hoofdrollen Luc Callanach en Ava Turner.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Perfecte wraak.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Met wie zou Helen Fields graag eens samen een boek willen schrijven?
  • 2. Wat is het beste boek dat Helen Fields in 2022 heeft gelezen en ons aanraad? (Tip! Lees hier het interview met Helen Fields)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 5 mei 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Perfecte wraak’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)