De terugkeer van Mia

Onlangs verscheen bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff de thriller De terugkeer van Mia van Samuel Bjørk. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Mia Krüger is terug op Hitra – het eiland dat ze ooit haar thuis noemde. Nu ze gestopt is bij de politie, is ze teruggekeerd naar het eiland om haar huis op te ruimen, zodat ze een nieuw leven kan beginnen.

Dan krijgt ze opeens bezoek van een jong meisje. Drie jaar geleden is er een jongen verdwenen, en het meisje vraagt Mia’s hulp om hem te vinden. Wanneer op Hitra het lichaam van een tiener wordt aangetroffen met de naam van de vermiste jongen in haar bloed geschreven, krijgt Munch in Oslo een telefoontje, en wordt het team weer herenigd…

Over de auteur
Samuel Bjørk is het pseudoniem van de Noorse zanger, songwriter en schrijver Frode Sander Øien (1969). Zijn thrillerdebuut Ik reis alleen werd direct na verschijnen een denderend internationaal succes. De inmiddels driedelige reeks met Holger Munch en Mia Krüger in de hoofdrollen wordt in meer dan 20 landen vertaald. Bovendien zijn er een Zweedse en Amerikaanse tv-serie in de maak.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. De terugkeer van Mia is het vijfde deel in de Munch & Kruger serie. In 2021 kwam de prequel uit van deze serie. Wat is de titel van dit boek?
  • 2. Wie van ons team las dat boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 15 juni 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De terugkeer van Mia’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)