De perfecte match

Onlangs verscheen bij uitgeverij KokBoekencentrum de historische roman De perfecte match van Jody Hedlund. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Terwijl een epidemie door het land waart, moeten twee mensen de handen ineenslaan om hun dromen te verwezenlijken in deze historische roman over liefde en opoffering

Na de dood van haar zus heeft Finola besloten dat ze geen recht heeft op een eigen gezin. Liever vult ze haar dagen met zorgdragen voor immigranten in sloppenwijken. Als haar vader een Ierse koppelaar inschakelt, doet ze dan ook haar best al zijn koppelpogingen te saboteren. Haar trucjes mislukken echter en ze waagt een poging met Riley, een succesvolle wagenmaker uit St. Louis. Die ziet in een huwelijk met haar een kans om zijn carrière vooruit te helpen. Finola ziet dat niet zo zitten, maar wanneer er een epidemie uitbreekt, ontdekt ze dat een samenwerking met hem haar misschien ook wel dichter bij haar eigen dromen kan brengen.

Over de auteur
Jody Hedlund schrijft historische romans met moedige vrouwen in de hoofdrol. Bekende titels van haar zijn ‘Luthers bruid’ en ‘Een baken van hoop’. Ze baseert haar boeken vaak op waargebeurde verhalen en de levens van vrouwen die echt hebben bestaan. Zo gaat haar roman ‘Een lied in de storm’ over het verhaal achter het beroemde lied ‘Amazing Grace’. Jody hoopt dat moderne vrouwen zich laten inspireren door de moed van haar personages.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De perfecte match.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. De perfecte match is het eerste deel van een serie. Wat is de naam van deze serie?
  • 2. In welk jaar begint het eerste hoofdstuk?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 11 mei 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De perfecte match’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)