Op 10 mei verschijnt bij uitgeverij Ambo|Anthos de thriller De enige die overbleef van Riley Sager. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Ze stak haar vader neer en vermoordde haar moeder, voordat ze haar zus ophing – althans, zo gaat het rijmpje dat schoolkinderen zingen over de moorden binnen het gezin Hope in de jaren twintig.
De enige overlevende was de zeventienjarige Lenora Hope. De meeste mensen dachten dat zij de moorden had gepleegd, maar de politie kon destijds geen bewijs vinden. Zelf heeft Lenora altijd ontkend. Ze woont nog altijd in Hope’s End, het grote landhuis boven op de kliffen aan de kust van Maine, waar de moorden plaatsvonden.
Maine, 1983. Nadat de vorige thuishulp midden in de nacht was weggevlucht, neemt Kit het stokje over om voor Lenora te zorgen. Ze is nu in de zeventig en zit aan haar rolstoel gekluisterd – een aantal beroertes heeft ervoor gezorgd dat ze alleen nog kan communiceren met behulp van een typemachine. Op een avond typt Lenora: IK ZAL JE ALLES VERTELLEN.
Dan wordt het Kit steeds dat ook Lenora niet de volledige waarheid vertelt…

Over de auteur
Riley Sager woont in Princeton, New Jersey. Hij is de auteur van De laatste meisjes, Mijn laatste leugen en Sluit alle deuren. De laatste meisjes wordt momenteel verfilmd door Universal Pictures. Mijn laatste leugen, Sluit alle deuren en Voor het donker thuis stonden alle drie in The New York Times-bestsellerlijst.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Voor het donker thuis”?
  • 2. Wat zorgt ervoor dat deze recensent afhaakt, maar wat nu niet het geval is? Tip: lees hier de recensie

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 mei 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De enige die overbleef’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)