Terug

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult Terug van Mel Hartman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Alsof haar leven al niet genoeg overhoop gegooid werd toen George Borg ontdekte dat ze Tunnels kan zien, en bovendien als enige Matroos door die Tunnels naar andere werelden kan gaan. Nee, ze krijgt nog een paar verrassingen voor de kiezen. Zoals de terugkeer van haar moeder, die haar als baby bij een weeshuis achterliet. En dan wordt ze ook nog eens ontboden bij de Schoonmaker, dé grote baas van alle Arken waar Matrozen opgeleid worden en buitenaardsen opgevangen worden. Slechts een handvol mensen weet wie de Schoonmaker is of waar hij zich bevindt; hij wordt door mysterie omhuld. Zal George ooit terugkeren naar de Ark die ze als haar thuis is gaan zien? Zal haar moeder eindelijk al Georges vragen beantwoorden?

Terug is het slotdeel van de spannende Young Adult Urban Fantasy ‘Tunnels

Over de auteur
Hoi lieve lezers! Ik begon op negenjarige leeftijd met het schrijven van gedichten, romannetjes, kinderverhalen en toneelstukken. Als puber raakte ik echter gefascineerd door parapsychologie, mythologie, ufologie, magie en vooral dromen en ik besefte dat dit mijn focus zou worden. Het liefst schrijf ik verhalen met een bovennatuurlijk twist, met vreemde gebeurtenissen en sterke vrouwen die de boel komen redden. Mijn kortverhalen zijn een tikkeltje anders, daarin spelen de mannen meestal een hoofdrol en de verhalen zijn eerder in de richting van lichte sci-fi met vaak dystopische toekomstbeelden. Na het afstuderen in klinische psychologie kreeg ik – letterlijk – een droomjob in een slaapcentrum waar ik werkte als slaapanalist. Dat doe ik nog steeds op freelance basis. De droomwereld sijpelt dus niet alleen ’s nachts en in mijn boeken door, maar ook in het echte leven. Daarnaast werk ik samen met het cultuurcentrum De Grote Post in Oostende. Samen met mijn Nederlandse partner Oded en ons hondje Kiwi woon ik na een aantal omzwervingen – waaronder in Nederland – opnieuw in mijn geboortestad Oostende, waar we een boerderijtje delen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wat is de titel van het eerste deel van de spannende Young Adult Fantast “Tunnels”?
  • 2. Wat voor wekker heeft Mel Hartman? (Lees hier over een dag uit Mel’s leven)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 18 mei 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Terug’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)