Een moordgids voor antiekverzamelaars

Onlangs verscheen bij uitgeverij The House of Books de thriller Een moordgids voor antiekverzamelaars van C.L. Miller. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Voor welk antiekstuk zou jij een moord doen?
Freya Lockwood keert voor het eerst in jaren terug naar haar schilderachtige Engelse geboorteplaats nadat ze hoort dat Arthur Crockleford, antiquair en haar voormalige mentor, onder mysterieuze omstandigheden is overleden. Samen met haar excentrieke tante Carole gaat ze op zoek naar antwoorden.
Hun onderzoek leidt hen naar een oud landhuis waar een weekend voor antiekliefhebbers wordt georganiseerd. Maar niet alles is wat het lijkt: het antiek is vervangen door slechte reproducties en de andere gasten gedragen zich wel heel geheimzinnig. Wat gebeurt er op dit landgoed en hoe was Arthur erbij betrokken? Kunnen Freya en Carole de waarheid achterhalen voordat de moordenaar opnieuw toeslaat?

Over de auteur
C. L. Miller begon haar carrière als redactieassistent voor haar moeder, bekende antiquaar Judith Miller, bij The Miller’s Antique Price Guide en andere publicaties over antiek. Nadat ze zelf kinderen kreeg, besloot ze haar lang gekoesterde droom om auteur te worden na te jagen en begon ze zich fulltime op haar schrijven te concentreren. Ze woont met haar gezin in een middeleeuws huisje in Dedham Vale, Suffolk….

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wat is de oorspronkelijke titel (Engels)?
  • 2. Wie is de Nederlandse vertaler van dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 21 mei 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Een moordgids voor antiekverzamelaars’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)