Tegen de stroom

Onlangs verschijn bij uitgeverij Santasado de thriller Tegen de stroom van Dennis Heijn. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Als Pino’s baan bij het Wereld Natuur Fonds alleen maar zijn machteloosheid bevestigt, komt de gedreven voorvechter van het klimaat met drie vrienden tot een radicale daad. Ze ontvoeren de zoon van de CEO van Shell, met als doel de fossiele industrie ter verantwoording te roepen en van koers te laten veranderen.
De ontvoerders zoeken nadrukkelijk de publiciteit op, waardoor het gebruikelijke spel tussen de ontvoerders, de ouders, het bestuur van Shell, de politie en de media heel verrassende wendingen krijgt. De wereld kijkt toe en wordt meegezogen in het dilemma of dit heftige middel zijn doel wel of niet rechtvaardigt.

Over de auteur
Tegen de stroom is de debuutroman van Dennis Heijn, waarin hij op overtuigende wijze spanning, filosofie, morele dilemma’s en de ervaring van zijn vaders ontvoering verweeft. De filmrechten van Tegen de stroom zijn vóór verschijning al verkocht.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoeveel jaar na het overlijden van zijn vader, schrijft Dennis Heijn over zijn dood?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 juni 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Tegen de stroom’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)