Hamley gaat op reis

Op 15 mei verschijnt bij uitgeverij Hamley Books het jeugdboek Hamley gaat op reis van Sandra J. Paul. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een nieuw avontuur van Hamley, het zwarte katje dat mensen verstaat. Het is zomer en dat betekent dat Viola, Betty en Henry op vakantie gaan met de honden. Ze zullen naar Hawaii vliegen, een paradijselijk eiland. Hamley ontdekt dat katten nooit mee op reis mogen gaan. Natuurlijk vindt ze dat niet eerlijk en wil ze meteen beginnen protesteren. Maar dan stellen Viola en Betty zelf voor om haar mee te nemen, want Hamley is geen gewone kat, toch? Zo begint het avontuur van Hamley in Hawaii. Ze maakt kennis met zon, zee en strand en raakt bevriend met bijzondere, exotische dieren.

Over de auteur
Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken, paranormale Young Adult en psychologische thrillers. Zij debuteerde in 2015 met de paranormale Young Adult-reeks ‘Het Eiland’. Zij schreef en publiceerde tussendoor ook de thrillers Azerty (2016), Moordspel (2017) en Kwijt (2019). Azerty werd in 2019 heruitgebracht in een langere versie met nieuwe cover. Kwijt werd verkozen voor de Hebban longlist voor beste spannende boek van het jaar 2019, werd verkozen als thriller van jaar bij de boekengroep Thrillers and More en behaalde de derde plaats in de historische Thrillzone leesclub ranking.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Er zijn al meerdere verhalen van Hamley verschenen, het hoeveelste deel is “Hamley gaat op reis”?
  • 2. Wie van ons team las “Hamley in de ruimte”?
  • 3. Hoeveel sterren kreeg “Hamley in de ruimte”?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 25 mei 2025 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hamley gaat op reis’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)