Klagende kampeerders sterven eerder

Op 15 mei verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de thriller Klagende kampeerders sterven sneller van Arne van der Linden. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een spannende, komische thriller over een groep jongeren en een onbekende dode op een Franse familiecamping. Een felle ruzie loopt danig uit de hand, waardoor zeven vrienden plots met een lijk opgescheept zitten.

Gebaseerd op waargebeurde feiten. Of niet?

Ondanks zijn frustrerende ervaringen uit het verleden, vertrekt Arne opnieuw naar een Franse camping om er aan de slag te gaan als receptionist. Hoewel de toeristen naar goede gewoonte volharden in hun missie het personeel tot waanzin te drijven, ontstaat er al snel een hechte band tussen zeven collega’s.

Wanneer een langdurige ruzie danig uit de hand loopt, zitten de vrienden plots met een lijk opgescheept. Wat is hun aandeel in het sterfgeval? Wat doen ze met het lijk? En vooral, slagen ze erin om hun zomer en hun toekomst nog te redden?

Klagende Kampeerders sterven sneller werd gebaseerd op verschillende voorvallen die auteur Arne Van der Linden heeft meegemaakt tijdens de vijf zomerseizoenen dat hij als receptionist op verschillende vakantiedomeinen werkte.

Over de auteur
Arne Van der Linden (1996) is de auteur van het tweeluik Project [Lotgenoot]. In 2017 behaalde hij het diploma van leraar Frans-Nederlands, waarna hij besloot om niet meteen voor de klas te gaan staan, maar nog een opleiding taal- en letterkunde te volgen. Tijdens die studies begon het plan om een jeugdboek te schrijven stilaan vorm te krijgen. Hoewel hij al langer met het idee speelde, hadden de angst om te mislukken, het gebrek aan inspiratie en uitstelgedrag hem er steeds van weerhouden om effectief iets op papier te zetten. Tot eind 2017 dus, toen hij na een lange voorbereiding aarzelend gestalte gaf aan Alan Gray en het hoofdpersonage van zijn kladblok deed rechtkrabbelen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Arne van der Linden heeft zijn opleiding taal- en letterkunde afgerond en is hij aan het werk. Wat doet Arne momenteel?
  • 2. Wat zijn de hobby’s van Arne?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 27 mei 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Klagende kampeerders sterven eerder’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)