De stille weduwe

Op 16 mei verschijnt bij uitgeverij The house of Books de thriller De stille weduwe van Sara Blaedel. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Louise Rick krijgt de opdracht om samen met de pas opgerichte Landelijke Moordeenheid de moord op een hoteleigenaresse te onderzoeken. Maar tijdens het uitkammen van het hotel vindt haar team iets wat ze op geen enkele manier kunnen plaatsen in de moordzaak…
Ook Louises vriendin, journaliste Camilla Lind, raakt betrokken bij het onderzoek als ze een artikel wil schrijven over een jongen die een half jaar eerder overleed. Tijdens haar research stuit ze op belangrijke informatie waar Louise en de politie niets van afweten.

Over de auteur
Sara Blædel is de Deense bestsellerauteur van o.a. de Louise Rick-serie. Er zijn wereldwijd meer dan 5 miljoen van haar boeken verkocht. Ze werd in Denemarken al vier keer tot auteur van het jaar benoemd.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De stille weduwe.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Aan wie is “De stille weduwe” opgedragen?
  • 2. Wie van ons team las “Het meisje onder de boom” van Sara Blaedel?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 29 mei 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De stille weduwe’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)