Bestemming onbekend

Op 25 mei verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de roman Bestemming onbekend van Ellen Ooms. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Sam leidt een rustig, teruggetrokken leven. Voor haar job als freelance grafisch vormgever moet ze nauwelijks de deur uit en haar sociale leven beperkt zich tot een occasionele meidenavond met haar beste vriendin Nina. En daar voelt Sam zich prima bij.
Op een dag besluit Nina echter dat het hoog tijd is dat ze uit haar schulp kruipt en haalt ze Sam over om zich in te schrijven voor de Dis-connected cruise. Tijdens deze cruise word je gematcht aan een wildvreemde en heb je geen contact met de buitenwereld.
Als zoon van een beroemde acteur en actrice in De Verenigde Staten, is Flynn het gewoon om in de belangstelling te staan. Door zijn extravagante levensstijl siert hij dan ook regelmatig de cover van de roddelpers. Na het zoveelste schandaal stelt zijn moeder voor om even van de radar te verdwijnen tijdens de Dis-connected cruise.
Wanneer Flynn en Sam door een misverstand verplicht worden om een hut te delen, ontrolt er zich een reeks onverwachte gebeurtenissen.
Zal Sam in staat zijn om uit haar sociaal isolement te breken?
Lukt het Flynn om een hele week onopgemerkt te blijven?
En wat na de cruise? Pikken ze beiden hun levens terug op als voorheen of is er iets onherroepelijk veranderd?

Over de auteur
Al sinds haar kindertijd doet Ellen niets liever dan zich verliezen in de wondere wereld van verhalen en boeken.
Het duurde echter tot haar 43ste voordat ze haar eerste kortverhaal op papier zette. Dit was meteen een schot in de roos en werd gepubliceerd in de verhalenbundel ‘Op het randje van geluk’ bij Books & Butterflies.
Door haar liefde voor reizen neemt Ellen de lezer graag mee naar de meest uiteenlopende plaatsen.
Ellen is een romantische ziel waardoor het genre feelgood haar op het lijf geschreven lijkt.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de titel van Ellens debuutroman?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 6 juni 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Bestemming onbekend’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)