Het eiland van de zielen

Op 22 mei verschijnt bij A.W. Bruna Uitgevers de thriller Het eiland van de zielen van Piergiorgio Pulixi. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Rechercheurs Mara Rais en Eva Croce zijn niet blij als ze worden overgeplaatst naar de nieuw opgerichte eenheid voor onopgeloste zaken in Cagliari, Sardinië. De een is geboren en getogen Sardijnse, niet op haar mondje gevallen en hiermee al regelmatig in de problemen gekomen. De ander, een Milanese specialist in rituele moorden, staat privé voor een aantal uitdagingen en werd in Milaan geschorst.
Het kantoor: een stoffige kelder vol oude dossiers. Aan de zijde van de twee rechercheurs: de terminaal zieke inspecteur Moreno Barrali. Zijn laatste wens is om een oude zaak op te lossen. Jaren geleden, op Allerzielen, de Dag van de Doden, werden twee vrouwen op brute wijze vermoord in de buurt van de heilige bronnen. Rituele moorden, denkt Moreno Barrali. Maar zijn superieuren geloven niet in zijn theorie. Het team is een oude sekte op het spoor als plotseling de cold case plotseling weer oplaait: een jonge vrouw is sinds een paar dagen spoorloos verdwenen…

Over de auteur
Geboren en getogen op het fascinerende Sardinië, heeft Piergiorgio Pulixi zich in korte tijd ontwikkeld tot een van de interessantste stemmen in het thrillergenre, en hij won diverse belangrijke prijzen voor zijn werk. Zijn thrillers wortelen allemaal stevig in de duistere folklore en legendes van Sardinië.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • De thrillers van Piergiorgio Pulixi worden ontwikkeld tot een tv-serie, door wie zijn de rechten opgekocht?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 9 juni 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het eiland van de zielen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)