Wat ik je niet kon vertellen

Op 28 mei verscheen bij uitgeverij Unieboek Het Spectrum de Young Adult Wat ik je niet kon vertellen van Sloan Harlow. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Ella’s beste vriendin Hayley is dood en dat is haar schuld. Zij zat tenslotte achter het stuur die avond. Nu, maanden later, herinnert nog steeds alles haar aan Hayley. Ook Sawyer, Hayleys vriendje. Ze vinden elkaar in hun verdriet en er groeit al snel meer tussen hen.
Verscheurd door schuldgevoel wendt Ella zich tot Hayleys dagboek. Maar de geheimen die ze daar aantreft maken haar doodsbang. Hayley blijkt een heel leven verzwegen te hebben en de Sawyer op de pagina’s lijkt in niets op de lieve jongen die ze kent en voor wie ze als een blok is gevallen. Is alles wat ze dacht te weten over haar beste vriendin niet waar? En waarom voelt ze zich nog steeds zo aangetrokken tot Sawyer? Ella moet een keuze maken. Maar dan blijkt dat de verkeerde keuze fatale gevolgen kan hebben…

Over de auteur
Al vanaf jonge leeftijd was Sloan Harlow dol op schrijven. Ze woont in Georgia met haar zwart kat Pabu. Wat ik je niet kon vertellen is haar debuut.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Wat ik je niet kon vertellen

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Op welke dag begint het eerste hoofdstuk?
  • 2. Met wie wordt Sloan Harlow nu al vergeleken?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 8 juni 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Wat ik je niet kon vertellen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)