EVEN VOORSTELLEN

Posted on september 21, 2017, 6:00 pm
15 mins

Wat leuk dat je onze website bezoekt, dat betekent dat we ieder geval iets gemeen hebben: een liefde voor boeken en films.

We zijn liefhebbers van vele genres en willen onze mening graag met jou delen en willen ook jouw mening weten.

Wat doen wij:
Al een aantal jaren gaan we met veel plezier naar boekpresentaties: we interviewen de schrijvers en bieden je een kijkje in het leven van een auteur. Van de boeken die we lezen, maken we recensies, waarin we zo eerlijk mogelijk proberen te zijn.

We bieden je een zo breed mogelijk spectrum aan genres, zodat er altijd wel iets van jouw gading tussen zit. Heb je zin om een keer een recensie te schrijven en die met ons te delen, stuur het dan gerust op naar info@thrillersandmore.com

Wie zijn wij:

Miriam

Miriam

Beheerder / Recensent

Zolang als ik me kan herinneren, zit ik al met mijn neus in de boeken. Thrillers, young- en new adult zijn favoriet met af en toe een chicklit tussendoor, heerlijk! Niets fijner dan met een boek op de bank, maar ik kan ook enorm genieten (op diezelfde bank) van een goede serie op televisie.

Amanda de Leeuw

Amanda

Beheerder / Recensent

Ik ben Amanda (1987) en werkzaam als (wijk)verpleegkundige bij Amanda Zorgt. Ik ben slaafje van 3 harige poezebeesten (ze zijn best lief, als ze slapen) en ben getrouwd. Mijn hobby’s zijn lezen (verrassend!) en tv-series kijken. Ik ben voornamelijk van de Thrillerafdeling, af en toe een spannende Young Adult, een snuifje Horror en een tikje Fantasy.

52891167_10156060929701981_1762805430414737408_n (1)

Alexander

Beheerder / Recensent

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973, partner van Yfke, vader van Jordi. Ik lees graag thrillers en young adult boeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar bij een architect en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Bianca

Bianca

Recensent

Ik ben Bianca (1971) en woonachtig op het mooie eiland Tholen. Mijn werkplek is in de psychiatrie. Dat ik graag lees spreekt voor zich, maakt mij niet uit waar: onder een dekentje op de bank, in bad, in bed, en met mooi weer in de tuin. Elke plek is, in mijn ogen, geschikt om te lezen.

Brenda

Brenda

Recensent

Ik ben Brenda, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben parttime werkzaam als verzorgende in de ouderenzorg en daarnaast help ik in de Fruitboomkwekerij en Hoveniersbedrijf van mijn man. Mijn hobby is lezen en dan vooral de thrillers, maar een ander genre is voor de afwisseling ook weleens lekker.

Danielle

Danielle

Recensent

Lezen, muziek, Spanje en verder genieten van het leven met veel koffie dan zit je bij mij aan het goede adres. Als alleenstaande moeder van twee meiden, die inmiddels met hun leeftijd van 16 en 19 jaar vooral hun eigen weg gaan, heb ik nu wat meer tijd voor mezelf. Met een baan van 40 uur is het absoluut genieten om ‘s avonds weg te duiken in een heerlijk boek.

Flea

Flea

Columnist

Hooooooooooi! Ik ben Flea aka Vlootje en ik ben de eigenaar van Ann aka het Maffe Mens. Mijn bouwjaar is 2016, dus ik ben nog lekker jong, dat kan je van de rest hier niet zeggen 😉
Als ik zin heb schrijf ik en als ik geen zin heb dan mag het MM het proberen. Ik hou van eten, eten en eten en van mijn speelgoedmuis. Ik heb een hekel aan Daantje de Diva, maar dat is gelukkig wederzijds.

Heidi

Heidi

Recensent

Ik ben Heidi, mijn roots liggen in Twente, maar ik ben al een paar jaar woonachtig in Drenthe.
Ik werk parttime in de ouderenzorg.
Lezen is een grote hobby van me, het liefst thrillers.
Ook houd ik van F1 of een goede tv serie en mag ik graag koken.

20190907_195651

Leontine

Recensent

Ik ben Leontine (1978), getrouwd met Eric en moeder van Roan. Lezen doe ik heel graag, maar ik moet wel rust in mijn hoofd hebben, anders kan een boek lang blijven liggen. Ik lees het liefst thrillers met af en toe een uitstapje naar het feelgood genre. Naast lezen ben ik graag bezig met papier, kijk ik Formule 1 en maak ik graag uitstapjes met mijn gezin.

WhatsApp Image 2019-01-06 at 21.23.34

Lilian

Beheerder / Recensent

Wat is er fijner dan lezen, even wegduiken in een spannend boek of een mooi verhaal. Ik (Lilian, 1973) ben er dol op. Van kinds af aan lees ik al graag en sinds een aantal jaar probeer ik ook anderen te enthousiasmeren om (meer) te gaan lezen. Het liefst lees ik psychologische thrillers, maar een YA of roman is ook lekker op z’n tijd!
Naast lezen luister ik graag naar muziek, thuis of tijdens een concert. Verder trek ik er graag op uit met mijn man (Toine) op onze motoren, kijk ik graag een serie, Formule 1 en Moto GP.
Wij delen ons huis met twee, ondeugende, rode katers. Waar ik super dol op ben!

Manon

Manon

Recensent

Ik ben Manon, op moment van schrijven alweer 43, getrouwd en moeder van Margot. Ik weet niet beter dan dat boeken een rol in mijn leven hebben gespeeld. Allerliefst lees ik thrillers, young adult en fantasy, maar dezelfde genres op tv kijken of op groot scherm vind ik ook heerlijk.

Yfke

Yfke

Recensent

Yfke Brandhout werd in 1983 geboren en is (op het moment van schrijven) nog steeds niet dood. In het dagelijks leven doet ze iets met taal – niemand weet precies wat. Haar vrije uren vult ze o.a. met het lezen van en schrijven over boeken. Ooit hoopt ze zelf ook een boek te publiceren.