De nieuwe thriller in de serie van Rönning & Stilton is verschenen! Deel 5, Koudvuur van Cilla en Rolf Börjlind is net verschenen. In samenwerking met uitgeverij A.W. Bruna mogen wij 3 exemplaar van dit boek weggeven (waarvoor dank). 

Waar gaat Koudvuur over?
Op de Mekongrivier in Thailand glijdt een primitieve kano door het water. De man die erin zit is de voormalige inspecteur Tom Stilton. In zijn zak zit een foto van een onbekende man. Hij is op weg naar de zogeheten Gouden Driehoek, op zoek naar een monster. Een reis om zichzelf te verzoenen met de verschrikkelijke misdaad die hij onlangs heeft begaan.

In Stockholm heeft Olivia Rönning heel andere problemen. Een gezin is in hun auto gedood, en deze gruweldaad bracht een schok teweeg in heel Zweden. Een dader wordt gearresteerd en veroordeeld en de zaak wordt gesloten.

Maar op een dag krijgt Mette Olsäter een schokkend telefoontje. De zaak moet worden heropend en Olivia moet bewijzen dat er grote fouten zijn gemaakt.

 

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • De scenario’s van welke boekenserie van Sjöwall & Wahlöö hebben ze geschreven?

Stuur je antwoord voor  24 januari 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Koudvuur’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)