Wie zijn de winnaars van de gesloten winacties?

Week 41-2020

Mijn waarheid Sandra J. Paul (Hamley Books)

 • Vraag: Welke auteur is je grote voorbeeld en wat is je lievelingsboek?
 • Antwoord: Stephen King, Christine
 • Winnaar (Paperback):
  • Anneke van Ieperen

Mijn hart van ijs Jen Minkman (Hamley Books)

 • Vraag: Sinds welk jaar is Jen Minkman fulltime auteur?
 • Antwoord: 2017
 • Winnaar (paperback):
  • Anita Wilmsen

3 oktober – “ik zal je krijgen”Anya van der Gracht

 • Vraag: Hoe heet het boek dat Anya van der Gracht schreef over een dodelijke relatie gezien door de ogen van een vrouw?
 • Antwoord: Toen was je weg
 • Winnaars:
  • Paperback
   • Lies van Aelst
  • E-book
   • Brenda Oostrom

Van harte gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden? (Indien je na 2 weken de paperback niet hebt ontvangen neem dan contact met ons op. Heb je een e-book gewonnen, controleer dan ook je spambox.)

Niet gewonnen? Ga dan naar onze lopende winacties en doe mee!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

 • (not be published)