In augustus plaatsen we een vergrootglas op het werk van Jeroen Windmeijer. De docent uit Leiden maakt een ongekende periode mee: vergelijkingen met Dan Brown, boekverfilming, het einde van een trilogie en als kers op de taart Onder de loep genomen bij Thrillers & More.

Foto: HarperCollins Holland

Wat kun je verwachten:
De komende weken kun je een uitgebreid interview lezen – die we als drieluik publiceren, lees je een verslag van de boekpresentatie die op 9 augustus plaatsvindt, houden we winacties, plaatsen we recensies van de trilogie en kun je een column van Jeroen zelf lezen.

Bezoek onze site en Facebookpagina en word lid van onze Facebookgroep om niets te missen!

 
Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)