Namens uitgeverij Ambo|Anthos mogen wij een fysiek exemplaar verloten van de pas verschenen arctische thriller Meisje zonder huid van Mads Peder Nordbo. Hiervoor onze dank!

Waar gaat het boek over:

IJS, WIND, GRILLIGE NATUUR EN WREDE MOORDEN IN GROENLAND

Wanneer zijn zwangere vriendin bij een ongeluk omkomt, verliest het leven voor de Deense journalist Matthew Cave alle glans. Hij besluit zijn oude bestaan achter zich te laten en naar Nuuk in Groenland te verhuizen, een stadje dat wordt ingesloten door bergen en de zee, zonder een enkele toegangsweg.
Matthew vindt een baan bij een krant en wordt naar de rand van een ijskap gestuurd om verslag te doen van de ontdekking van een mummie. Chaos breekt uit wanneer de mummie verdwijnt en de politieagent die hem moest bewaken vermoord wordt aangetroffen.
De zaak wordt in de doofpot gestopt, maar dat weerhoudt Matthew er niet van op onderzoek uit te gaan. Hij ontdekt vier moorden die identiek zijn aan de moord op de politieagent, maar die waren al gepleegd in 1973.Hij raakt ervan overtuigd dat meer mensen weet hebben van de zaak. De enige die hij lijkt te kunnen vertrouwen is Tupaarnaq, een jonge vrouw die net is vrijgelaten uit de gevangenis…

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, like en deel het bericht en geef antwoord op de volgende vraag:

Waar is Mads Peder Nordbo geboren?

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 19 augustus 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Meisje zonder huid.

(klik hier voor info over het privacybeleid)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)