Van vrijdag 26 oktober tot en met zondag 4 november 2018 zal in Zoetermeer de 10e editie van het Nederlands Thrillerfestival plaatsvinden.

Zondag 28 oktober presenteren diverse auteurs hun werken tijdens een Boekenfestival dat plaatsvindt in de grote foyer van het Stadstheater. Er zullen werken te vinden zijn van onder meer J. Sharpe, Hilda Spruit, Patricia Verlinde, Mark van Dijk, Pepper Kay, Daniël Meyer, Koen Romeijn, Rik Raven, H.M. Bootsman, Marieke FrankemaDavid v.d. BoschYvonne Franssen en Suzanna Esther.

Enkele auteurs zullen tussentijds in een rustig hoekje voorlezen uit eigen werk. Ook diverse uitgeverijen zullen acte de présence geven, zoals Uitgeverij Stortebeeker, Futuro Uitgevers en Godijn Publishing. Voor de jeugd zijn er diverse spannende figuren aanwezig.

In de Kleine Zaal zullen deze middag enkele lezingen worden verzorgd. Op dit moment hebben Han Thomas, Garvin Pouw, Marc Kerkhofs en debutante Carla Scheepstra hun medewerking toegezegd! En deze 4 auteurs zullen uiteraard ook met hun boeken present zijn op de boekenmarkt in de grote foyer.

Verder vindt deze middag de prijsuitreiking plaats van de te houden Scholieren Schrijfwedstrijd en wordt de winnaar van de Gouden Vleermuis 2018 bekendgemaakt.

Voorafgaand hieraan zal een Vertelduo in de VIP Stage van het Stadstheater een spannend verhaal vertellen.

Toegang is gratis!

Voor meer info ga naar nederlandsthrillerfestival.nl

Leave a Reply

  • (not be published)