On(der)wijs verrast

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de roman On(der)wijs verrast van Eveline Heijnen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Tessa voelt zich nog steeds moe. Ze past de gekregen tips van Boris toe om gedurende de werkdagen energie over te houden, maar toch komt het regelmatig voor dat ze na haar lesdag op de bank in slaap valt. Als ze op een ochtend boven de toiletpot hangt en de inhoud van haar maag eruit gooit, telt Boris één en één bij elkaar op.

Tessa is totaal niet blij met deze verrassing, niet in de minste plaats omdat dit totaal niet in haar planning stond. Ze wonen niet eens samen. Wat zal iedereen hiervan vinden?

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • On(der)wijs verrast is een vervolg op een eerder uitgegeven boek van Eveline Heijnen, was is de titel van de voorganger van On(der)wijs verrast?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 27 januari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Onderwijs verrast’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)