Mission Three

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult Mission Three van R. Wade. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (hardcover) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Team Internet vertrekt voor een schijnbaar makkelijke missie naar T-polis. Niets blijkt echter minder waar. Er wacht hen namelijk een gevaarlijke verrassing. Bovendien staat, wanneer ze terugkeren uit het internet, hun hele wereld op zijn kop. Niets is nog wat het was. Alles wijst ook dit keer in de richting van aartsrivaal Medusa. Zal het Ellen, Winston, Steve, Milly, Joye, Ricky en Sam ook dit keer lukken om ons allen te beschermen? 0f is dit voor het team dan toch de missie teveel?

Over de auteurs
ARON WADE (1970) studeerde in 1996 af aan het koninklijk conservatorium van Brussel. In het theater speelde hij o.a. rollen als Amadeus, Peter Pan, The Elephant Man en Fagin uit Oliver Twist. Hij was ook te zien in verschillende musicals en vormde jarenlang, met Bert Van Poucke, het cabaretduo ‘De Kennedys’, waarmee ze politieke satire brachten op het internet. Aron speelde bovendien ook mee in tv-reeksen als De Kotmadam en Thuis en vertolkte de rol van Akke in W817. Op Ketnet was hij ook enkele jaren te zien als presentator.

Sinds 2017 volgt Aron zijn droom en schrijft hij samen met Ria Maes thrillers. Als jeugdschrijver maakte hij zijn debuut met de roman Robbe, een samenwerking met Marc De Bel en Ria Maes.

RIA MAES (1965) ging na haar studies aan de slag als freelance journaliste. Ze schreef voor diverse week- en maandbladen en concentreerde zich daarbij vooral op de Vlaamse en Nederlandse show- en televisiewereld. Met het non-fictie verhaal ‘Twee mensen, vier levens’, maakte Ria haar entree als auteur. Er zouden nog vele boeken volgen, zoals de reeks Sara, mijn dagboek in opdracht van VTM en het Thuis-boek ‘Doodgezwegen’. Ze schreef ook biografieën over o.a. wielrenners Nico Mattan en Frank Vandenbroucke.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wat is het lievelingswerk/boek van Aron Wade?
  • 2. Waar leest Ria Maes het liefst? Er zijn twee opties, tip: lees hier meer over Aron en Ria.

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 februari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Mission Three’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)