Project Evil

Onlangs verscheen bij uitgeverij Kluitman de Young Adult Project Evil van Anne Eekhout. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Dit had nooit mogen gebeuren. Als we hadden geweten waar het op uit zou draaien – de chaos, de achterdocht, de woede en de angst, de opsluiting – hadden we het dan gedaan? Waren we dan meegegaan in het plan, of waren we ertegenin gegaan? David, Bo, Alicja en Louie gaan met klas H3B op kamp. Ze doen een experiment waarbij de klas in twee groepen wordt verdeeld: de blauwogen en de bruinogen. Tijdens het kamp ontstaat er een strijd tussen de twee groepen. Het kamp, dat zo relaxed en gezellig had moeten worden, loopt volledig uit de hand.

Over de auteur
Anne Eekhout werd in 1981 geboren in Hilversum. Ze studeerde Rechtsgeleerdheid in Amsterdam, waar het idee voor haar eerste roman Dogma werd geboren

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke thema’s komen in dit boek aan bod? (Tip: lees de recensie)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 oktober 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Project Evil’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)