Onlangs verscheen bij uitgeverij De Crime Compagnie de nieuwe thriller van Angelique Haak, Nooit meer alleen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.Nooit meer alleen

Het verhaal

Zes vrienden, verbonden door een groot geheim… Als Emma een overlijdensbericht onder ogen krijgt, is ze in shock. Gaat het bericht werkelijk over haar vroegere middelbare schoolvriendin Sara? En waarom eindigt het met die drie dikgedrukte letters die ze zo graag wilde vergeten? N.M.A. Emma gaat op zoek naar de waarheid rond Sara’s dood, maar daarbij komen zaken aan het licht die beter voor altijd verborgen hadden kunnen blijven…

Over de auteur

In september 2017 debuteerde ik met de thriller ‘Een nieuw begin’, waarin rechercheur Jennifer Brugman jacht maakt op een seriemoordenaar met een voorliefde voor Griekse mythologie. Dit debuut werd genomineerd voor de Thrillzoneaward 2017 en voor de Schaduwprijs 2018. Oktober 2018 kwam mijn 2e boek rondom Jennifer en het rechercheteam uit, ‘Uitgeschakeld’. In dit boek krijgen Jennifer en haar nieuwe partner te maken met een serie verdachte zelfmoorden. Het derde boek in deze serie verscheen in september 2019 en heeft de titel: ‘Zwarte ziel’. Na een gruwelijke vondst in de Maas en de vermissing van een kind, wordt het rechercheteam bijgestaan door paragnoste Evie Smit. Kan Evie daadwerkelijk helpen, of loopt zij het team alleen maar voor de voeten?

Lees hier het eerste hoofdstuk van Nooit meer alleen

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Het verhaal start met “de avond dat alles misging”, daarbij is er bloed vergoten, welk wapen is hiervoor gebruikt?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 1 oktober naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘NMA’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Bazarow.com


Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)