De maand april staat in het teken van Inge Ipenburg. Haar nieuwste thriller, Moordenaarsstorm, verschijnt 15 april.
Namens Uitgeverij Pepper Books mogen wij 4 exemplaren van het boek verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Maxine Steenstra, die we leren kennen als de sterke en zelfstandige vrouw “Max’, is het middelpunt van Moordenaarsstorm. Max woont al een aantal jaren op Sicilië wanneer ze tijdens haar ochtend-workout op het strand een dood meisje vindt.
Is dit meisje gevallen? Is ze vermoord? En waarom ligt ze precies hier, op deze voor Max zo vertrouwde plek? Wil Heerema is een rechercheur die zijn vakantie doorbrengt in een Siciliaans dorp. Hij heeft in een opwelling geboekt, omdat deze plek door de steile straatjes met honderden trappen, de verraderlijke stroming in zee en het feit dat er niets anders te beleven valt dan wijn drinken op een terras de absolute vakantiehel is voor kinderen, bejaarden en feestende idioten. Wat hem betreft de hemel op aarde.

Maar Wil heeft weinig talent voor vakantie vieren. Dat komt goed uit, wanneer een dood meisje op het strand wordt gevonden. Samen ontdekken ze dat de dood van het meisje meer met het verleden van Max te maken heeft dan ze aanvankelijk dachten.

Over de auteur

Inge Ipenburg is na de Akademie voor Kleinkunst in het theater in vele grote en kleine vrije producties te zien geweest en heeft aan een aantal Nederlandse en buitenlandse films meegewerkt.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wanneer is de debuut roman Het gerecht van Inge Ipenburg verschenen?

Stuur je antwoord voor 28 april 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Storm’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

 

Leave a Reply

  • (not be published)