Moonkissed

Op 18 april verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult Moonkissed (Engelstalig) van Latoya Morris. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Spoiled 17-year-old Sadie Quinn is not amused when she’s forced to leave Vancouver and her friends behind when her father Richard takes his family to Great Bear Rainforest for a shoot for a Canadian nature channel. The family will live in the rainforest for a year, where the Spirit Bear, a rare white bear, resides.

Although Sadie initially hates the isolation, she becomes fascinated by her father’s work and accepts her temporary fate, especially when their handsome guide Riverty provides much-needed distraction.

Animals and nature are struggling to survive. When Sadie meets a young man named Tarqeq, who claims to have been summoned by the Moon God to help protect the animals in the rainforest, her life changes. Tarqeq possesses the power of the moon and promptly passes his gift onto Sadie, allowing her to help him in turn. While Sadie learns to use her powers to create a unique bond with all life in the Great Bear Rainforest, people start dying, seemingly at the cause of a wild animal. Soon though, all evidence leads to one person.

Over de auteur
De Nederlandse Latoya Morris is geboren en getogen in Sittard. Op haar 21ste verhuisde ze naar Den Haag. Met haar Limburgse en Duitse roots kent ze alles over lekker eten, gezelligheid en gastvrijheid.

Latoya’s auteurscarrière begon met het winnen van een schrijfwedstrijd, waardoor haar eerste boek “Yougian: Het nest van de Harpij” gepubliceerd werd onder het pseudoniem Latoya Moirae.
In 2012 nam Uitgeverij Zilverspoor deze titel over. Zij publiceerden vervolgens deel 2 “Het glazen paleis en deel 3 “Het vergeten rijk” uit dezelfde reeks. Onder hetzelfde pseudoniem verschenen ook nog de boeken De Slang in het Paradijs, Caelian en Indigo bij andere uitgeverijen.
Latoya debuteerde in het voorjaar van 2020 bij Hamley Books met “Gebroken Adem”.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

Stuur je antwoord via een e-mail voor 18 april 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Moonkissed’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)