De nachtegaal

Onlangs verscheen bij uitgeverij HarperCollins de nieuwe thriller van Johanna Mo, De nachtegaal. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Toen Hanna Duncker negentien jaar oud was, werd haar vader veroordeeld voor moord. De schaamte en verwarring zorgden ervoor dat ze van het eiland Öland wegvluchtte en ergens anders een nieuw leven opbouwde. Pas zestien jaar later, na het overlijden van haar vader, keert ze terug naar haar geboortedorp, om aan het werk te gaan als rechercheur bij de politie van Kalmar, aan de andere kant van de zeestraat.

Op haar eerste dag wordt ze samen met haar partner Erik Lindgren naar een plaats delict op Öland gestuurd waar het lichaam van een vijftienjarige jongen is aangetroffen. De jongen blijkt de zoon van haar jeugdvriendin te zijn. De zaak trekt de aandacht van veel bewoners, die Hanna’s terugkeer niet allemaal waarderen, getuige de dreigende, anonieme telefoontjes die ze krijgt. Wat is er precies aan de hand op het eiland?

Over de auteur
Johanna Mo (1976) groeide op in Kalmar, de badplaats die je passeert als je naar het Zweedse eiland Öland reist. De afgelopen jaren werkte ze als freelanceredacteur, vertaler en boekrecensent. De nachtegaal is het eerste boek in de Eilandmoorden-reeks met rechercheur Hanna Duncker in de hoofdrol.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De nachtegaal.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Bianca las De nachtegaal, deel 1 in de Hanna Duncker serie, en ze kijkt uit naar het volgende deel. Wat maakt het dat Bianca uitkijkt naar het volgende deel?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 12 mei 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De nachtegaal’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)