Omdat De Tatoeëerder van Auschwitz van Heather Morris vandaag uitkomt, mogen wij namens uitgeverij HarperCollins een exemplaar van dit boek weggeven.

Waar gaat het boek over:

In april 1942 wordt een jonge Slowaakse Jood naar Auschwitz gedeporteerd. Lale Sokolov staat vanaf dan bekend als gevangene 32407. De SS-officieren benoemen hem tot ‘Tätowierer’, tatoeëerder. Tweeënhalf jaar lang is hij degene die van duizenden gevangenen een nummer moet maken. Zoals van Gita, vanaf dan gevangene 34902. Terwijl hij gedwongen wordt haar te brandmerken, kerft zij haar naam voor altijd in zijn hart. Na drie jaar wordt Gita op dodenmars gestuurd en komt Lale in een ander kamp terecht. Beiden weten te ontsnappen en gaan op zoek naar elkaar. Gedurende zeventig jaar zwijgen Lale en Gita over het begin van hun relatie. Pas na Gita’s dood durft Lale hun uitzonderlijke overleversverhaal te delen.

De Tatoeëerder van Auschwitz toont de moed van twee jonge mensen en de kracht van liefde onder de meest extreme omstandigheden.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vragen:

 1. Wat is volgens Yfke de kern van De Tatoeëerder van Auschwitz?
 2. Wie is Gita?

Beide antwoorden zijn terug te vinden in de recensie van Yfke op de website.

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 7 februari 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie De Tatoeëerder van Auschwitz. Succes!!

One Comment to: Winactie: De Tatoeëerder van Auschwitz – Heather Morris – GESLOTEN

 1. Anja Hendrickx

  januari 23rd, 2018

  Lijkt me een prachtige oorlogsroman, graag wil ik dit boek lezen en als tegenprestatie een uitdagende en enthousiasmerende resentie plaatsen.
  Met vriendelijke groet Anja Hendrickx

  Beantwoorden

Leave a Reply

 • (not be published)