De geest van Versailles

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult De geest van Versailles van Emmelie Arents. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een hervertelling van The Hunchback of Notre-Dame. De verminkte Noâm leeft als een geest binnen de muren van Château de Versailles als de geadopteerde zoon van Claude Chardin, lijfarts van Louis XIV. Noâm krijgt de opdracht om de koning te genezen, maar de voorwaarde is duidelijk: hij mag nooit worden gezien. Catalina Amati, een getalenteerde straatvioliste, betovert de Parijzenaren met haar prachtige muziek. Dan krijgt ze een onverwacht verzoek om deel te nemen aan de muziekwedstrijd van Zijne Majesteit in Château de Versailles. Wanneer hun paden kruisen, raken ze onherroepelijk verstrikt in de intriges aan het hof van de Zonnekoning.

Over de auteur
Debuteert in het voorjaar van 2020 met de spannende Fantasy Young Adult ‘Het Hart van de Adelaar‘.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Waar houdt Emmelie Arents nog meer van, naast schrijven? (Tip: check hier de website van Hamley Books voor meer info over Emmelie Arents)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 november 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De geest van Versailles’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)