Bij twijfel hard zingen

Onlangs verscheen bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff de non-fictie Bij twijfel hard zingen van Francis van Broekhuizen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 gesigneerd exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Ontwapenende memoires van een unieke stem: Francis van Broekhuizen vertelt openhartig over muziek, het geloof en haar coming-out.

In Bij twijfel hard zingen gaat Francis van Broekhuizen, ’s lands geliefdste operazangeres, musicalster, tekenaar en tv-personality, dieper in op de belangrijkste gebeurtenissen uit haar leven. De geliefde en fascinerende Van Broekhuizen, bekend van theater, radio en televisie, wijdt op eigenzinnig en ontroerende wijze uit over haar roerige leven, ondersteund door haar eigen humoristische illustraties. Volledig open en eerlijk vertelt zij over haar leven als misdienaar bij de nonnen, haar geloof in God, haar coming-out, gepest worden en natuurlijk haar liefde voor opera en het podium.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Bij twijfel hard zingen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Waar heeft Alexander zijn gesigneerde exemplaar van Bij twijfel hard zingen bemachtigd? Tip: check het Instagram account van T&M

Stuur je antwoord via een e-mail voor 2 juli 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Bij twijfel hard zingen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)